Prezentarea WINNERMANAGER

WINNER MANAGER
Fondatorii companiei: D Raffaele Ambrosio, Congestri Giorgio “și președintele Joseph Mizzi, compania este înregistrată în Panama în 2012
În reuniunile făcute în Italia s-au definit liniile de creare a companiei WinnerManager, structura organizatorică, termenile și condițiile noi: pentru Italia și Europa de regulament la toți membrii Clubului.
Datorită prezenței oamenilor din atitudinea superioară și profesionalismul a făcut primul pas spre o echipă care să permită acumTot Compania de a avea o organizație de profesioniști și a personalului pentru a face tot ceea ce fluent și dinamic,spre realizarea proiectului final
Domeniile de interes includ Winnermanager Compania care este un Social marketing, pe care președintele Joseph Mizzi, a dat o definiție minunată, vorbind despre marketing social, care este foarte aproape de definiția Philip Kotler savant:

“Marketingul social poate fi definit ca utilizarea de strategii și tehnici de marketing pentru a influența un grup-țintă de a accepta, modifica sau renunța la un comportament voluntar, în scopul de a obține un avantaj pentru indivizi sau a societății în ansamblul său .

Deci, “oportunități reale pentru persoane fizice și comunități pentru a alege un comportament responsabil și conștient favorabil protecției. Fizică, socială și psihologică Utilizarea de o comunicare ca o pârghie pentru schimbare de comportament nu poate fi identificată ca activități de marketing sociale, dar cum ar fi “comunicare socială”.

În cercetarea de marketing comerciale este un avantaj economic pentru cei care vând (sau pentru cei care o pun în aplicare a inițiativei), în timp ce în marketing social obiectivul principal este de a obține un beneficiu – din motive sociale sau de sănătate – pentru beneficiarii proiectului.
În mod similar, strategii de “introducere pe piață a societății” sau “de marketing legate de cauza”, implementat de către entitățile nonprofit pot crea un mediu propice pentru promovarea prestațiilor sociale, dar integrarea acestui obiectiv într-un plan de afaceri mai larg, fără a se identifica ca scop unic. ”
Eu în locuiesc pe declarația:
“Oportunități conctrte pentru persoane fizice și comunități pentru a alege un comportament responsabil și conștient favorabile protecției. Fizică, socială și psihologică”
Toate acestea devine misiunea, filozofia companiei , care identifică acest mesaj:
Creați bunăstarea socială și economică
Prin viitorul de marketing interactiv:
Ceea ce avem nevoie este bunăstarea socială și bunăstarea economică, și dezvoltarea de tehnici de marketing legate de web și internet, ne-ar putea să ne inverseze situația actuală a societății demotivate, luate de la griji si situatii negative într-o stare în care veți crea un fizic, social, psihologic și în cazul în care va evidenția o noua realitate ca un winner manager, bărbați și femei, cu o mare energie pozitivă.
Întâlnirile în 2013 vor fi la sfârșitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie, în Roma, unde a făcut prezentarea noului brand de WinnerManager, editat de către o agenție lider de comunicații în Roma, acest moment nu vor fi asociați cu atât italiene și străine, în special fel brazilian, întrucât Brazilia este în prezent țara cu cel mai asociati în WinnerManager

Prin urmare, de asemenea, în februarie va avea loc o întâlnire în Brazilia, în cazul în care partenerii companiei va rămâne pentru un tur de evenimente care vor avea cel puțin două săptămâni.

Evenimentele importante a companiei sunt crearea al magazinului Iperparadise, crearea pe termen scurt portalul licitațiilor on-line, începutul turneului de poker, care va începe cu noul an.

capacitatea de a colabora în mod activ la vanzare online – magazinului și licitațiilor, în aplicații și jocuri Portalul social, de asemenea, în testul portal de jocuri video va asigura o creștere a veniturilor la nivel mondial, precum și o comunitate în creștere lume..

În luna ianuarie, cu termenii și condițiile pentru Europa și Italia vor exista noi figuri profesionale, existente ca un Executive Club a companiei care compară săptămânal cu Compania si ca organului Staff ,
colaborează împreună pentru a atribuțiilor operaționale cu întregul grup
Fiind site-ul este în construire , atât în ​​conținut și grafică
Vă recomandăm cele două bloguri:
ITALIA. http://www.teamwinnermaanger.wordpress.com/
BRAZILIA http://www.winnermanagerbrasil.org
Vom rămânem la curent cu cele mai recente știri și inițiative ale acestei companii americane, care atrage atenția multora, pentru viziunea sa și pentru unicitatea proiectului, marketing social.

Echipa de WinnerManager

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...

"El Grifo" Winner Manager

The "Social Marketing"

winnermanagercipriani

Social Marketing la nuova frontiera di lavoro da casa on-line

winnermanageromania

noua generatie de lucru de acasa Social Marketing

Roma Winner Manager

...tutti insieme nel benessere...

robertodicalisto.wordpress.com/

Chi si Informa, si forma...

TALK FUSION ITALIA ( Dream Team )

Network marketing video communication online

teamwinnermanager

winnermanager

lucawinnermanager

...UNA VITA SENZA DEBITI...!!!

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: